dinsdag 20 mei 2014

How to a summer body?

Het is zomer. Dus dat vet mag er ook weer af. De winter is voorbij lady's. Hier zijn een paar gezonde en misschien ook lekkere tips voor je summer body! Lees verder!


Hard werken voor je summer body hoort erbij. En ohja, je wintervacht er af scheren. Hihi.. Maar oke misschien ben je al dun of juist dik. Maar kijk uit. Blijf wel sowieso eten. Maar natuurlijk niet té veel. Anorexia en / of diabetes is geen pretje. Als je deze tips opvolgd dan ben je perfect in de zomer!

1. Watermeloen eten deze zomer! Aanrader!! Watermeloenen zitten 92 % vol met water! En water is gezond. En je krijgt minder puistjes! Dus handig! 

2. Er is een kookboek over allemaal suikervrije dingen. Zeker een aanrader als je van koken houd.

3. Echt veel minder suiker eten dan je gewend ben. Ja suiker maakt je dik, dat weten we allemaal. Om suiker echt helemaal te vergeten.. Nehh.. 

4. Drink warm water met citroen dat drinkt topmodel Gisele Bundchen elke ochtend. Citroensap zorgt ervoor dat je maaltijden sneller verteren en het is ook nog eens een goede schoonmaakbeurt voor je darmen!

5. Stress, dat heeft natuurlijk iedereen. Maar stress zorgt ervoor dat je stresshormonen aanmaakt. En dan ga je zeg maar meer eten. 

6. Sporten, sporten, sporten. Blijf natuurlijk veel sporten. Dat zie je natuurlijk al aankomen als je wil afvallen.

7. Iets leuks bij het afvallen: #nosugar challenge. Daisy - www.ilovehealth.nl - heeft de challenge ook gedaan. Het artikel staat op haar blog. Haar blog staat ook veel van die health tips. Dus kijken!

8. Eet groene bladgroenten. Waarom groen? Nou groene bladgroenten zijn belangrijk voor het lichaam. De bladgroenten zijn een rijke bron van oplosbare vezels en niet-oplosbare vezels. Dus ze zijn goed voor de spijsvertering, laten we het daar maar op houden. 

9. Health apps zijn ook handig. Ik heb er een paar voor je: etikettenwijzer, since i quit, en nog veel meer. Wil je weten hoe deze apps allemaal werken? Kijk dan op dit blog: www.ilovehealth.nl .

10. Je wilt niet alleen dat vet eraf maar ook dat bleke huidje. Gebruik een zelfbruiner, ga onder de zonnebank, of ga lekker op het strand liggen en laat de natuur z'n gang gaan. 

Ik hoop dat jullie dit misschien wel handige artikel leuk vinden. Als je meer tips wil stuur dan een tweet naar me en vertel wat ik voor tips zou moeten geven. Je kan natuurlijk zelf ook verder googlen naar andere tips. Maar ik hoop dat je hier wat aan heb. En, doeii!!

kusjes isa ❤️