maandag 15 december 2014

10 days until christmas!

Ohyeah! Nog maar 10 dagen! Dat gaat serieus echt snel! Dat word echt een leuk feestje! Over feestjes gesproken.. Stel je voor, je bent op 1e kerstdag of 2e kerstdag jarig, dan heb je eigenlijk gewoon 2 feestjes! En dubbel zo gezellig! Ga je op die dag niet naar je familie, dan kan je een gezellig feestje houden. Met al die lampjes en cozy dingen. Ik ben niet op 1e of 2e kerstdag jarig dus voor mij heeft dit jammergenoeg niet zoveel nut. Maar als jij dat wel bent lees dan verder!



Ik heb voor jullie nu dan ook - zoals jullie misschien al kunnen raden - tips hoe je je verjaardagsfeestje nog cooler kan maken. 

• A Sleepover.

Als je een slaapfeestje gaat houden met je beste vriendin of vriendinnen is het soms moeilijk om iets te bedenken wat jullie dan gaan doen. Hier heb ik dus een paar tips, zodat je je sowieso niet verveelt! 

- Maak koekjes of cakejes! Wie vind dat nou niet leuk! Haal kant en klare koekjes of cakejes of bak ze zelf. Zelf bakken is natuurlijk leuker, maar duurt wel wat langer. Versier ze daarna met de leukste kerstdecoraties die je hebt. Doe dit met z'n allen of met z'n tweeëen aan een tafel. Een maak de tafel ook een beetje sfeervol. Bijvoorbeeld met lekkere geurkaarsjes. Of een mooi kerstkleed op de tafel. Doe een leuk kerstliedje op en het word nog gezelliger!

- Kijk gezellige kerstfilms met je vriendinnen! En de film moet natuurlijk iedereen leuk vinden. Pak een cozy dekentje en leg het over jullie heen. Zo is het nog gezelliger! En pak natuurlijk iets lekkers. Snoep, chips, drinken, er moet van alles zijn! En je hoeft het niet eens te kopen, je kan het nstuurlijk ook zelf maken. Dat is natuurlijk ook gezellig om te doen met je vriendinnen. 

- Houd je niet zo van films. Dan kan je natuurlijk ook gewoon op youtube kijken naar leuke kerstfilmpjes. En als er in dat kerstfilmpje dan een diy staat is het helemaal geweldig! Dan kan je het natuurlijk samen maken.


• A Party.

- Met een gewoon verjaardags feestje kan je natuurlijk ook gezellig gaan schaatsen. Of naar de bioscoop gaan, naar een leuke kerstfilm of gewoon een film die je leuk vind. En misschien daarna gezellig bij een restaurantje gaan eten. Of gewoon thuis iets lekkers eten. 

Geen opmerkingen: