woensdag 10 december 2014

13 days until christmas!




Het gaat al snel! Nog maar 13 dagen! Oehh, can't wait! In mijn vorige artikel had ik laten zien hoe je je kerstcadeautjes in kan pakken. En nu laat ik je zien wat je er in kan doen. Hieronder laat ik allemaal inspirerende plaatjes zien met een leuk cadeautje, het zijn vooral cadeautjes die je zelf kunt maken.

• Selfmade Candles.


- 1. Je kiest eerst een leuke mooie beker of pot uit. Daarna doe je er een stokje op waar je een touwtje aan doet. 

  2. Je laat de waskrijtjes in een pannetje smelten in de kleur die je voor je kaars wilt. En als je net niet een goede kleur hebt kan je nog mengen met een andere kleur. 

  3. Als je waskrijtjes gesmolten zijn giet je ze in de pot of beker. Je wacht even tot het helemaal opgedroogd is en dan pas haal je het touwtje van het stokje. Als je touwtje misschien te lang is kan je hem ook nog afknippen. ( Tip: als je kaars nog niet opgedroogd is kan je op de bovenkant nog glitters doen, staat ook leuk! ) 

• Cookies in a Jar.



- Een bakmix in een pot! Simpeler kan niet! Met met chocolade of candy canes! Als je dit maakt is het wel handig als je een lijstje maakt hoe je de koekjes kan maken. Zo'n pot zie je ook vaak voor chocolademelk, ook met candy canes en marshmallows. Wil je meer over de chocolade melk weten klik dan hier op deze link, dan zie je allerlei soorten chocolade melk! - http://beautyxsparkles.blogspot.nl/2014/12/16-days-until-christmas.html?m=1 -. Je kan natuurlijk ook een brownie mix of iets anders er in doen, er zijn heel veel lekkere dingen die je er in kan doen! 

•  Winter Scrubs.



- Candy Cane sugar scrub.
   
 Je maakt eerst 1 apart bakje met een scrub en daarna deel je het in 2en en doe  je het in een appart bakje. Wat je als eerste voor beide nodig hebt is:

   1.  1/4 beker suiker.
   2.  1/2 beker cocos olie of olijf olie
   3.  1/4 lepel met pepermunt extract.

   4. LET OP: Hieronder begint het met het lichtroze gedeelte!!
   5. Als je alles hierboven door elkaar heb geroerd dan is het als het goed is niet te nat en niet te droog. En anders moet je nog wat suiker of olie toe voegen. En let op dat je dit in een apart bakje doet. 
   6. Wat je moet doen om de scrub licht roze te krijgen: je voegt er 1 druppel roze voedings extract bij, als het dan niet mooi roze is kan je er natuurlijk nog wat bij doen. 

Dit allemaal kan je natuurlijk ook allemaal lekker voor jezelf maken. Maar het is natuurlijk ook leuk om weg te geven. En vooral met kerst als je niet precies weet wat diegene wilt. En tot de volgende until christmas! Doeii! ❤️




Geen opmerkingen: